Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه سنندج گفت: باید همه مسئولان برای تقویت وحدت و یکدلی شیعه و سنی فرمایشات رهبر معظم انقلاب را فصل‌الخطاب قرار دهند.
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، ماموستا عبدالرحمن خدایی ضمن محکومیت اهانت بی‌شرمانه مداح هتاک به مقدسات و باور‌های دینی اهل‌سنت اظهار داشت: همه ما علمای استان کردستان رفتار این مداح هتاک را به شدت محکوم کرده و انتظار می‌رود برای جلوگیری از ایجاد اختلاف و تفرقه میان برادران و خواهران شیعه و سنی از تکرار چنین اشتباهات و ساختارشکنی در صدا و سیما و جامعه خودداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از رئیس رسانه ملی و مسئولان قوه قضائیه بابت برکناری متولیان پخش این برنامه زنده تلویزیونی و احضار و بازجویی مداح توهین‌کننده به مقدسات اهل‌سنت قدردانی کرد و افزود: این حرکت در مقطع کنونی که کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت اجتماعی است قابل تقدیر و خواستار برخورد جدی با عوامل دست‌اندرکار جهت تسکین روح جریحه‌دار شده جامعه اهل‌سنت هستیم.

امام جمعه سنندج با یادآوری فرمایشات گوهربار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با مردم استان کردستان تصریح کرد: خدشه‌دار کردن وحدت به بهانه شیعه و سنی، مزدوری دشمن و دشمنی با اسلام است.

دادستانی تهران: احضار مداح توهین‌کننده به اهل سنت

وی تاکید کرد: هر کسی وحدت ملی را به بهانه‌های مذهبی از جمله طرفداری از شیعه و سنی خدشه‌دار کند چه شیعه باشد و چه سنی، مزدور دشمن و دشمن اسلام است چه بداند چه نداند؛ بنابراین باید همه مسئولان برای تقویت وحدت و یکدلی شیعه و سنی فرمایشات رهبری را فصل‌الخطاب قرار دهند.

ماموستا خدایی با بیان اینکه وحدت و همدلی زمینه آفرینش قدرت و توانمندی در برابر دشمنان و ابرقدرت‌های جهانی است، گفت: باید برای حفظ انقلاب اسلامی وحدت میان شیعه و سنی روز به روز تقویت‌تر شود تا معاندان نظام نتوانند به اهداف شوم و پلید خود برسند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: امام جمعه سنندج وحدت شیعه و سنی جوشن کبیر شب قدر مسعود پزشکیان عبدالرضا مصری معامله قرن استراماچونی پرویز بهرام شینزو آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مکتب علمی شیعه و حوزه‌های علمیه ما غنی از نظریه‌ها در عرصه علوم انسانی هستند اما متاسفانه در استخراج، شناسایی، تبیین و معرفی این نظریه ها به قدر کفایت فعالیت نداشته ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در دیدار حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری دبیر جایزه جهانی شهید صدر، ضمن تمجید از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در برگزاری جایزه جهانی شهید صدر اظهار داشت: چالش اصلی پیش روی ارائه نظریه های مکتب علمی شیعه به جهان غرب، ضعف در استخراج، تبیین و معرفی نظریه های علمای شیعه است.

وی افزود: مکتب علمی شیعه و حوزه های علمیه ما غنی از نظریه ها در عرصه علوم انسانی هستند اما متاسفانه در استخراج، شناسایی، تبیین و معرفی این نظریه ها به قدر کفایت فعالیت نداشته ایم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برگزاری کرسی های نظریه پردازی گفت: باید به این نکته حیاتی توجه داشت که برخی از نظریه های علوم اسلامی و شخصیت های ارائه دهنده آنها ممکن است در این کرسی ها شرکت نداشته باشند در حالی که آثار ایشان حاوی نظریه های مستحکمی در موضوع خود هستند و آنچه لازم است این است این نظریه ها از آثارشان استصحال و معرفی شوند.

عضو شورای سیاستگذاری جایزه جهانی شهید صدر در ادامه با اشاره به آثار بزرگانی چون شهید مرتضی مطهری، مرحوم آیت الله مصباح و نیز استاد ابراهیمی دینانی در حوزه فلسفه و کلام اسلامی، افزود: به عنوان مثال در آثار این بزرگان نظریه های مهمی همانند نظریه علوم انسانی اسلامی آیت الله مصباح(ره) یا نظریه رابط و مستقل استاد دینانی قابل ارائه به جهان علم در غرب است و لذا ضعف اصلی ما در معرفی صحیح این نظریه هاست که باید برطرف شود.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری رئیس دفتر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم ضمن قدردانی از حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، در سخنانی به تبیین تاریخچه شکل گیری ایده، فلسفه، اهداف برگزاری و روند اجرایی جایزه جهانی شهید صدر تا کنون و نیز چشم انداز آینده این جایزه پرداخت.

دبیر جایزه جهانی صدر با اشاره به استقبال فراوان اصحاب علم به ویژه حوزویان از این جایزه گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مثابه قرارگاه دیپلماسی علمی - فرهنگی انقلاب اسلامی، بر اساس رسالت اسلامی و انقلابی بر آن است که در قالب جایزه شهید صدر(ره)، اندیشه‌های ناب مرتبط با علوم اسلامی - انسانی را در عرصه بین الملل معرفی نماید.

جهانگیری تغییر رویکرد حوزه علمیه به جهان غرب از رویکرد تبلیغی در قالب اعزام مبلغ به رویکرد حضور دانشی در سطح جهان را مهمترین فلسفه برگزاری جایزه شهید صدر دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین کنگره بزرگداشت ماموستا«ملا عبدالله باشماق»در دهگلان
  • نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود
  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • فقدان مرحوم ماموستا ملا احمدفخری، یک ضایعه بود
  • مستند «الکافی» نمایانگر سرگذشت مهم‌ترین کتاب حدیث شیعه در گذر تاریخ است
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • برگزاری همایش شیخ کلینی درمشهد
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود