Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مولوی عبدالغنی دهانی» مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب پیرامون سیل اخیر سیستان و بلوچستان و کمک رسانی نهاد‌های مختلف به این استان اظهار داشت: سیلی که در منطقه سیستان و بلوچستان رخ داد تخریب وسیعی را در بر داشته، چرا که این منطقه قبل از سیل هم دچار محرومیت هایی بوده که با این اتفاق، محرومیت ها گسترده تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با این وجود مردم چه در داخل استان و چه در شهرهای دیگر، به صورت خود جوش و با تمام وجود به کمک سیل زدگان شتافتند و هرکس برحسب توانایی خود به مناطق سیل زده کمک کرده است؛ در کنار مردم سازمان‌ها و ارگان هایی همانند هلال احمر، ارتش، سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بسیج طلاب، بسیج اصناف، بنیاد مسکن و... خدمت رسانی کردند تا بتوانند قدری از درد مردم را بکاهند.

مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان تصریح کرد: تاکنون خدمات خوب و مناسبی به مردم سیل زده ارائه شده است و این حس انسان دوستانه ای که در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان مشاهده می‌شود، ربطی به شیعه بودن و اهل سنت بودن، ندارد؛ همه با همیاری هم به کمک این مردم مظلوم شتافته اند.

مولوی دهانی با تاکید بر این نکته که امداد رسانی به مناطق سیل زده، باید بعد از فروکش کردن سیل هم ادامه داشته باشد، گفت: دولت باید در کنار مردم به فکر نوسازی زیر ساخت‌ها، بازسازی جاده هایی که در مناطق سیل زده آسیب دیده اند و همچنین خانه های ویران شده باشد و نیازهای مردم را بعد از سیل نیز تامین کند.

مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان در پایان خاطر نشان کرد: در برخی از مناطق حادثه دیده نواحی وجود داشت که به دلیل صعب العبور بودن آن، دسترسی و خدمت رسانی به مردم کار بسیار دشواری بود، اما خوشبختانه با کمک سپاه قدس، بالگردهایی به این مناطق اعزام شد که به وسیله آنها کمک رسانی به این مردم به خوبی صورت گرفت و با تأسیس بیمارستان صحرایی در مناطق سیل زده، تقریبا هیچ روستایی باقی نمانده است که سپاه به آنجا خدمات رسانی نکرده باشد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۵۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: از اوایل تیرماه پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در این استان آغاز می‌شود.

مهدی کاشفی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان عصر امروز در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن جلسات بسیج سازندگی این استان، اظهار کرد: سپاه و بسیج هرکجا محرومیتی باشد وارد میدان می‌شود.

وی با اشاره به اهداف بسیج سازندگی در حوزه محرومیت‌زدایی در مناطق محروم عنوان کرد: در حوزه عمرانی از سال ۱۳۹۷ در قالب قرارگاه‌های بسیج سازندگی اصلاحاتی انجام شد و قرارگاه‌های اقتصاد مقاومتی، پیشرفت و آبادانی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تشکیل شدند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان عنوان کرد: قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج هر یک مأموریت‌هایی دارند از جمله اینکه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه ۳۸۰ پروژه عمرانی را شامل ساخت مسکن محرومان، ساخت خانه‌های عالم، لایروبی قنوات و ... را در دستور کار خود قرار داده است و امسال نیز ۴۶۵ پروژه را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در ذیل آن کمک به بیماران سرطانی در حوزه مسکن، درمان، معیشت و جهیزیه نیز به پروژه‌های اشاره شده اضافه شده است.

کاشفی با بیان اینکه موضوع قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه کمک‌های مؤمنانه، انجام کارهای جهادی و اجرای پروژه‌های عمرانی و ... است، گفت: ذیل قرارگاه امام حسن تفاهم‌نامه‌های در قالب اجرای پروژه‌ها ایجاد شده است که بزرگ‌ترین آن پروژه آب‌رسانی است و مقرر شده است آب‌رسانی به ۲۶۰ روستای استان سمنان در پروسه زمانی سه‌ساله از اوایل تیرماه امسال با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۳۸ میلیارد تومان آغاز شود و بر این اساس در حال حاضر ۳۰ درصد اعتبار آن برای سال جاری محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۸۰ پروژه آبخیز تا جالیز با اعتبار ۶۴ میلیارد تومان در دستور کار است که قرارداد آبخیز تا جالیز در سطح استان در مرحله انعقاد قرارداد است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: در حوزه راه روستایی نیز آسفالت مسیرهای روستایی به مساحت ۸۰۰ کیلومتر احداث مسیر و ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در دستور کار است که در مرحله نخست اجرای این پروژه احداث راه روستایی برای ۶ روستا است.

کاشفی با اشاره به ساخت و مرمت یک هزار و ۶۰۰ خانه محروم گفت: از این تعداد ۶۲۰ واحد خارج استان و ۹۸۰ و احد داخل استان انجام خواهد شد.

وی در مورد تخصیص هشت هزار و ۹۴ تُن قیر رایگان گفت: این میزان برای آسفالت مسیر دسترسی ۱۴۹ روستا و ۸۰۰ واحد کشاورزی و صنعتی در دستور کار قرار گرفته شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان در مورد تجهیز سازمان بسیج سازندگی با اشاره به آماده‌سازی ساختمان اداری به مساحت ۸۰۰ مترمربع گفت: ایزوگام رایگان برای مجموعه‌های فرهنگی، مذهبی، نظامی و مسکونی نیز به تعداد ۵۵۰ مورد در دستور کار است.

کاشفی گفت: ۶۸۰ تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی به همت گروه‌های جهادی استان سمنان منعقد شده است.

وی در ادامه به عملکرد قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ اشاره کرد و از جمله آن‌ها را ایجاد هشت هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی طی سه سال اخیر، برگزاری ۴۵ نمایشگاه فصلی فروش محصول اقتصاد مقاومتی، ایجاد ۵۲۰ فرصت شغلی از طریق کمک به راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان مردم پایه، ایجاد یک هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی با تکمیل زنجیره ارزش و بسته‌بندی محصولات، آموزش و توانمندسازی ۱۲ هزار و ۱۰۰ نفر در حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۵۰۰ نفر با اجرای طرح تأمین گوشت قرمز نام برد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان اجرای طرح جهاد روشنایی با نصب و راه‌اندازی ۲۵۰ نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی پنج کیلوواتی و برنامه‌ریزی در جهت نصب سه هزار نیروگاه خورشیدی در ۲ سال آینده را از جمله اقدامات سپاه استان سمنان در حوزه قرارگاه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

کاشفی گفت: یک هزار و ۱۵۰ فرصت شغلی از طریق پایش و مانع زدایی و احیای ۵۸ واحد تولیدی و صنعتی طی سه سال، راهبری ۵۱۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زا، راهبری ۵۲ تعاونی تولیدی و توزیعی در بخش‌های مختلف کشاورزی، روستایی و ...، ایجاد یک هزار و ۷۵۰ فرصت شغلی توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال‌زا طی سه سال و پرداخت سه هزار و ۵۵۰ فقره تسهیلات به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات حوزه اشتغال از دیگر اقداماتی است که در حوزه قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه استان سمنان انجام شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903198

دیگر خبرها

  • همدردی رودریگو با سیل زدگان برزیل؛ پیام روی پیراهن ستاره رئال مادرید چه بود؟ (+عکس)
  • مقایسه جالب میزان هوش حیوانات مختلف با انسان
  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • برپایی ویژه‌ برنامه‌های «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع)
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است